Şekerbank’tan 63. kuruluş yıl dönümüne özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin nakit ihtiyaçlarını 63. kuruluş yıl dönümüne özel başlattığı kampanya ile karşılıyor. Şekerbank'tan yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Şekerbank’tan 63. kuruluş yıl dönümüne özel kampanya

İSTANBUL (AA) - Şekerbank, esnaf ve işletmelerin nakit ihtiyaçlarını 63. kuruluş yıl dönümüne özel başlattığı kampanya ile karşılıyor.

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, Şekerbank, Türkiye ekonomisinin temel dinamiğini oluşturan esnaf ve işletmelerin finansman ihtiyaçlarını, 63. kuruluş yılına özel başlattığı kampanya ile karşılıyor.

Kampanya ile esnaf ve işletmelere, uygun faiz oranları, 3 aya kadar ilk taksiti erteleme ve 36 aya varan vadelerle finansman imkanı sağlanıyor. Esnaf ve işletmelerin 250 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçları için "Taksitli Ticari Kredi", "Esnaf Kredisi", "Ticari Taşıt Kredisi" ve "Taksitli Turizm Destek Kredisi" de uygun faiz oranlarıyla sunuluyor.

Kampanya kapsamında, esnaf ve işletmelere özel sunulan Üreten Kart ve Şeker Bonus Business kart sahipleri, ekim ayı sonuna ve 12 taksite kadar kullanacakları taksitli nakit avanstan yüzde 1,63 faiz oranı ile işlem ücreti alınmadan yararlanabiliyor.

Yorumlar