Şehit polislerin isimleri zırhlı araçlarda yaşatılıyor

- Ankara Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'nün darbe girişimine engel olmaya çalışırken şehit olan personelinin isimlerini zırhlı araçlara veriyor - TOMA'lara da verilmeye başlayan isimlerle, şehit polislerin hatıralarının yaşatılması amaçlanıyor

Google Haberlere Abone ol
Şehit polislerin isimleri zırhlı araçlarda yaşatılıyor

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine engel olmaya çalışırken şehit olan personelinin isimlerini, zırhlı araçların ardından Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarına (TOMA) da vererek yaşatıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimine engel olmaya çalışırken birçok personelini şehit verdi.

Müdürlük, söz konusu personelinin hatırasını yaşatmak için şehit personellerinin adını zırhlı araçlara vermeye başladı. Söz konusu uygulama kapsamında bir şehidin adı ilk defa TOMA'ya da verildi. 15 Temmuz gecesi tankların çarptığı iki TOMA arasında sıkışarak şehit düşen Emniyet Amiri Cüneyt Bursa'nın ismi, bir TOMA'ya verilerek yaşatıldı. Kayseri doğumlu olan şehit polisin ismi Kayseri'nin plakası olan 38 numaralı TOMA'ya verildi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesindeki diğer TOMA'lara da şehit polislerin isimlerinin verileceği öğrenildi.

Yorumlar