Şehit polisin ismi Üsküdar Üniversitesi’nde yaşayacak

İSTANBUL (AA) - Vezneciler'de 7 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memuru Duha Beker’in ismi, öğrencisi olduğu...

Google Haberlere Abone ol
Şehit polisin ismi Üsküdar Üniversitesi’nde yaşayacak

İSTANBUL (AA) - Vezneciler'de 7 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memuru Duha Beker’in ismi, öğrencisi olduğu Üsküdar Üniversitesi'nde yaşayacak.

Senato Kararıyla saldırıyı kınayan Üsküdar Üniversitesi, şehit polis Duha Beker’in ismini Güney Kampüsü Konferans Salonuna verdi.

Terör olayını kınayan ve lanetleyen Üsküdar Üniversitesi Senatosu tarafından yapılan açıklamada, "Fizyoterapi Programı Öğrencimiz Polis Memuru Duha Beker, İstanbul Vezneciler'de yaşanan hain saldırı sonucunda şehit olmuştur. Üsküdar Üniversitesi olarak acımız büyük" denildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Son dönemlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar toplumun her ferdini derinden etkilemekle birlikte, 7 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen Vezneciler saldırısıyla bu büyük acıyı bir kez daha yaşadık. İnsanları birbirine yakınlaştıran ramazan gününde dahi eylemlerine ara vermeyen teröristler, çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını son Vezneciler saldırısıyla tekrar göstermiştir. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör eylemlerini kınıyor, lanetliyoruz. Saldırıların üzüntüsünü yaşadığımız bu günlerde kirli emellere sahip örgütlerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu bir kez daha hatırlatarak, yüzyıllarca kardeşliğin hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Üsküdar Üniversitesi olarak öğrencimiz Şehit Duha Beker ve diğer bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, terörü bir kez daha lanetliyoruz. Şehit öğrencimiz Duha Beker’in adı, tüm şehitlerimizi unutmamak ve onları sonsuza dek yaşatmak adına Üsküdar Üniversitesi Güney Kampüsü Konferans Salonuna Senato Kararıyla verilmiştir."

Yorumlar