Şehit polis memurunun adının verildiği okul açıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde şehit özel harekat polis memuru Ali Bulduk’un adının verildiği okul törenle açıldı.Kozan’daki Güneri Köyü İlkokulu’na 17 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince terör örgütüne...

Google Haberlere Abone ol
Şehit polis memurunun adının verildiği okul açıldı

Adana’nın Kozan ilçesinde şehit özel harekat polis memuru Ali Bulduk’un adının verildiği okul törenle açıldı.

Kozan’daki Güneri Köyü İlkokulu’na 17 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen özel hareket polis memuru şehit Ali Bulduk’un adı verildi.

Şehidin adının verildiği okul ve şehidin onuruna hazırlanan Şehit Ali Bulduk ve Atatürk köşelerinin açılışı Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş ve Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın eşi Pınar Yıldız ile Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, şehidin anne ve babası Fatma ve Salih Bulduk ile şehidin eşi Melek Bulduk, şehidin 7 yaşındaki oğlu Bahadır Bulduk ve şehidin yakınları, eğitim camiası ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Törende şehit Ali Bulduk’un anısına hazırlanan şiir dinletileri okul öğrencileri tarafından okundu. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un eşi Gülhan Altınok tarafından şehidin 7 yaşındaki oğlu Bahadır Bulduk’a hediye takdim edildi.

Program boyunca açılışa katılan protokol, şehidin oğlu Bahadır Bulduk ile yakından ilgilendi. Bahadır Bulduk ise programa katılan davetlilere çiçek takdiminde bulundu.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü mehter takımı da gösteri sundu.

Daha sonra Şehit Özel Harekat Polis Memuru Ali Bulduk’un köşesi ile Atatürk Köşesi’nin açılışı programa katılan heyet tarafından gerçekleşti. Açılış sonrası şehidin annesi Fatma Bulduk şehit oğlunun resimlerine sarılarak öptü. Şehidin annesi bir süre sonra fenalaşınca sağlık görevlileri şehidin annesine müdahale ettiler.

Yorumlar