Şehit özel harekatçı Başkomiser Yurtseven'in evinde yas var

- FETÖ'nün darbe girişiminde savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Başkomiser Yurtseven'in Ankara'daki evinde yas var

Google Haberlere Abone ol
Şehit özel harekatçı Başkomiser Yurtseven'in evinde yas var

ANKARA (AA) - FETÖ'nün darbe girişiminde savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan ve bugün tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 48 yaşındaki Başkomiser Bülent Yurtseven'in Ankara'daki evinde yas var.

Şehit özel harekatçı Yurtseven'in Çankaya ilçesi Akpınar Mahallesi'ndeki evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Çankaya Belediyesince evin önünde taziye çadırı kuruldu. Çadıra birçok aile yakını ve vatandaşların taziye için geldikleri gözlendi. Yurtseven'in özel harekatçı bazı meslektaşları da taziye için gelerek acılı aileye başsağlığı diledi.

Yurtseven'in cenazesinin, yarın ikindi vakti Kocetepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Polis Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.

Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında görevli başkomiser Bülent Yurtseven, 15 Temmuz gecesi savaş uçaklarının bombalaması sonucunda 47 özel harekatçı polisin şehit düştüğü yerde vücuduna isabet eden şarapnel parçaları ve yanıklar sebebiyle ağır yaralanmış, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınmış ancak kurtarılamamıştı.

Yorumlar