Şehit Çiğa'nın babası son yolculuğa uğurlandı

- Sur'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Yüzbaşı Yigitcan Çiğa'nın babası, oğlunun şehit olmasından 3.5 ay sonra hayatını kaybetti - Yaşar Ciğa, Mersin'de toprağa verildi

Google Haberlere Abone ol
Şehit Çiğa'nın babası son yolculuğa uğurlandı

MERSİN (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Yüzbaşı Yigitcan Çiğa'nın babası Yaşar Çiğa, oğlunun şehit olmasından 3.5 ay sonra vefat etti. Çiğa, memleketi Mersin'de defnedildi.

Sur'daki operasyonlar sırasında 27 Ocak'ta şehit düşen Çiğa'nın babası Yaşar Ciğa, oğlunu toprağa verip son görevini tamamladıktan 3.5 ay sonra kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çiğa için Muğdat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, aile fertleri ve yakınlarının yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, siyasi parti temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar