Securitas'tan okul güvenliği uyarısı

İSTANBUL (AA) - Securitas Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından sunulan hizmetler okullarda güvenli bir eğitim ortamı sağlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Securitas'tan okul güvenliği uyarısı

İSTANBUL (AA) - Securitas Özel Güvenlik Hizmetleri AŞ tarafından sunulan hizmetler okullarda güvenli bir eğitim ortamı sağlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, okulların açılmasıyla güvenliğin önemine işaret eden Securitas yetkilileri, veli ve okul yönetimlerini ortaya çıkabilecek risklere karşı önlem alınması konusunda uyarıyor.

Bu kapsamda, okulları daha güvenli mekanlar haline getirerek huzurlu ve özgür bir eğitim ortamı yaratmayı hedefleyen Securitas, eğitim kurumlarına alarm izleme, fiziki güvenlik tedbirleri ve uzman güvenlik hizmetleri ile bütünleşmiş çözümler sunuyor.

Securitas, güvenlik sisteminin eğitim ve öğretimi olumsuz etkileyecek düzeyde değil tamamlayıcı yönde olmasına dikkati ediyor. Hizmetler yapılandırılırken, öğrenci ve velilileri rahatsız etmeyecek şekilde düzenleniyor.

Her okulu bir proje gibi ele alıp, okula özel çözümler üreten Securitas, doğru güvenlik elemanlarının seçimine özen gösteriyor. Verilen hizmetler arasında, servis ve özel araçların okula giriş çıkış saatlerinin yanı sıra ebeveynler ile çocukların görüşme prosedürlerinin belirlenmesi bulunuyor.

Ayrıca, kamera izleme ve alarm sistemleri ile PDA cihazı uygulamalarıyla güvenlik görevlilerinin sunduğu hizmet desteklenirken, risk ortaya çıktığında emniyet yetkilileriyle görüşülüp destek alınması sağlanıyor. Okul dışı seyyar satıcıların okul çevresinde bulunması da önlenirken, servis araçlarının trafik güvenliğine göre hareket etmelerine yardımcı olunuyor.



Yorumlar