Securitas, kişisel güvenlik için uygulama geliştirdi

-Securitas, kişisel güvenliği sağlamak üzere "Securitas Güvendeyim" uygulamasını kullanıma sundu -Kullanıcılar, herhangi bir risk ile karşılaştıklarında telefonu hafifçe sallayarak uygulamayı aktif hale getiriyor ve Securitas Uzaktan İzleme Merkezi'ne alarm iletebiliyorlar

Google Haberlere Abone ol
Securitas, kişisel güvenlik için uygulama geliştirdi

İSTANBUL (AA) - Ağırlıkla kurum ve kuruluşlara entegre güvenlik çözümleri sunan Securitas, kişisel güvenliği sağlamak üzere "Securitas Güvendeyim" uygulamasını kullanıma sundu.

Şirketten edinilen bilgiye göre, özellikle metropol il ve ilçelerdeki insanların karşılaştıkları suçlara yönelik basit ve etkili bir mobil uygulama tasarlandı. Securitas'ın, bireylerin kişisel güvenliğini sağlayabilmesi amacıyla geliştirdiği "Securitas Güvendeyim" uygulaması hizmet vermeye başladı.

Uygulamayı akıllı telefonlarına indiren kullanıcılar, kişisel güvenliklerini tehdit edebilecek herhangi bir risk ile karşılaşmadan önce ya da karşılaştıkları an, sadece telefonu hafifçe sallayarak uygulamayı aktif hale getiriyor ve Securitas Uzaktan İzleme Merkezi'ne alarm iletebiliyorlar. İkinci kez telefonu sallamaları halinde, uygulamanın ışıklı alarm sesi özelliği harekete geçiyor. Alarm ile birlikte ses ve görüntü kaydı ile kullanıcının konum bilgisi de merkeze iletiliyor.

Uzaktan İzleme Merkezi, alarm durumunda merkeze ulaşan bu bilgileri kullanarak kullanıcıya gereken yardımın mümkün olan en kısa sürede ulaşması için gerekli yerlere ve kullanıcı tarafından belirlenen kişilere bildirimde bulunuyor.

Akıllı telefonlarda kullanılan Securitas Güvendeyim uygulaması telefonla veya web sitesi üzerinden gerçekleşen abonelik ile aktifleştiriliyor. Uygulama ücretsiz indiriliyor ve yıllık abonelik sistemi üzerinden kullanılıyor. Abonelik işlemleri sırasında oluşturulan şifre ile kullanıcılar akıllı telefonlarına indirdikleri uygulamaya istedikleri zaman giriş yapabiliyorlar.

Securitas Güvendeyim uygulaması, geç saatte mesai çıkışında, şehir içi veya şehirlerarası seyahatlerde ve daha birçok risk durumunda kullanıcılarına daha güvenli bir hayat sunuyor.

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente 600'ü aşkın kuruluşa hizmet veren Securitas Türkiye, 9 bölge ofisi, 10 şube ofisi, 305 kişilik idari kadroyla 2 bin 66 hizmet noktasına güvenlik hizmeti veriyor.

Yorumlar