Sancaktepe'de 6 çocuğun kaybolması

- Ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor

Google Haberlere Abone ol
Sancaktepe'de 6 çocuğun kaybolması

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de dün öğle saatlerinden sonra kendilerinden haber alınamayan ve arkadaş olan 6 çocuğun arama çalışmaları devam ederken, ailelerin umutlu bekleyişi sürüyor.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi oturan aileler, çocuklarından gelecek haberleri bekliyor.

Kaybolan çocuklardan M.Ç'nin dedesi Mustafa Ç, torunu ve arkadaşlarından dün öğleden sonradan itibaren haber alamadıklarını belirterek, "Torunum evden giysilerini sırt çantasına koymuş, kumbarasındaki paraları da almış. Kendisinden haber alamayınca durumu emniyete bildirdik. İnşallah sağ salim bulunurlar. Torunum çok çalışkan bir çocuktu. Okulla da ilgili bir sorunu yoktu" ifadelerini kullandı.

A.K'nin babası Osman K. da "Oğlum öğle saatlerinde annesinden parka gitmek için izin istemiş. Annesi parka, arkadaşlarının yanına bırakmış. Annesine cumaya gideceğini ve telefonunun kapalı olacağını söylemiş. O saatten sonra kendisinden haber alamadık." diye konuştu.

Sancaktepe'de bir parkta buluşan ortaokul öğrencisi S.Y, B.K, A.K, M.Ç, A.K. ve B.İ.Y'den öğle saatlerinden itibaren haber alamayan aileleri, durumu polise bildirmiş, çocuklar için arama çalışması başlatılmıştı.

Yorumlar