Samuel Eto'o'dan teşekkür mesajı

- Antalyasporlu futbolcu Eto'o, 16 Temmuz'da oynanacak özel maç için katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk'e sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı

Google Haberlere Abone ol
Samuel Eto'o'dan teşekkür mesajı

ANTALYA (AA) - Adını taşıyan vakfın, Afrikalı çocuklar yararına düzenleyeceği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da davet eden Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o, sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.
Antalya Arena'da 16 Temmuz'da oynanacak özel maçla ilgili Samuel Eto'o Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyaca ünlü futbolcular ile Türk karması arasındaki karşılaşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de forma giyip, ünlü yıldızlarla bir süre futbol oynaması bekleniyor.
Karşılaşmayı 33 bin kişinin izleyeceği tahmin edilirken, ziyaretçilerin konaklama, ulaşım, yeme içme ve eğlence giderleriyle Antalya'da yaklaşık 2 milyar liralık bir ekonomi oluşturması öngörülüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı havaalanında karşılayarak özel olarak maça davet eden Eto’o, davetinin kabul edilmesinden sonra Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.Bir milyondan fazla takipçisi olan Eto’o, "Vakfımın 10. kuruluş yılı dolayısıyla dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'da düzenleyecek olduğumuz futbol yardım maçında nazik yaklaşımları ve katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'e şükranlarımı sunarım. Kamerunlu çocuklar sizi asla unutmayacak." şeklinde paylaşımda bulundu.
Eto'o, Antalya'dan paylaştığı başka bir fotoğrafta, "Güzel gökyüzü, güzel hava, Antalya sizi bekliyor." ifadelerine yer verdi.

- Eto'o'nun arkadaşlarından videolu destek

Açıklamaya göre, Samuel Eto’o’nun düzenleyeceği bağış maçına Kamerunlu yıldızın arkadaşları da destek veriyor.
Ünlü basketbolcu Serge Ibaka'nın yanı sıra Eden Hazard, Neymar, Drogba, Messi ve Eric Abidal ile Lassana Diarra da kısa videolarından oluşan Instagram gönderileri ile Eto’o’ya Antalya’daki maç için destek mesajı verdi.
Samuel Eto'o Vakfının Antalya'da Türk ve dünya karması özel maçıyla yapılacak 10. yıl kutlaması için aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan'ın da bulunduğu çok sayıda yıldızın, Afrika'daki çocukların sağlık ve eğitim masraflarına destek olmak amacıyla Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Karşılaşmanın biletlerinin "www.biletix.com" ve "www.aerobilet.com.tr" adreslerinden 5 ayrı kategoride satışa sunulduğu, 7-17 yaş arası katılımcılara yüzde 30 indirim uygulandığı, karşılaşmadan elde edilecek gelirin ise Samuel Eto'o Vakfına aktarılacağı kaydedildi.

Yorumlar