Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

- "Bu ligde en fazla para harcayan takım ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız"

Google Haberlere Abone ol
Samsunspor Teknik Direktörü Korukır:

SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, transfer yasağı nedeniyle yeni futbolcu alamamalarına rağmen, iddialı olduklarını söyledi.

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılcahamam'daki 1. etap kamp dönemini değerlendirdi.

Samsunspor'un transfer yasağının olduğunu hatırlatan Korukır, "Biz diğer takımlar gibi transfer yapamadık. Bizim, bu nedenle daha çok çalışmamız lazım. Oyuncularımıza kamp döneminde epey bir yükleme yaptık ve istikrarlı bir dönem geçirdik. Özellikle genç oyuncularımızı yeni sezona hazırlamak için 2. etapta hazırlık maçlarına önem vereceğiz. Ama tempoyu düşürmeyeceğiz, yüksek tempoda devam edeceğiz. Ligin başlamasına bir hafta kalana kadar yüksek tempoya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirten Korukır, şunları kaydetti:

"Kadromuzda 10 genç oyuncumuz var. Bunların 3 veya 4'ü ile ikinci kamp döneminde devam etmeyeceğiz. Ama diğer genç oyuncular bizimle olacak ve onları lige hazırlayacağız. Zaten gençlere her zaman önem veriyorum. Ben genç veya tecrübe olarak ayrım yapmıyorum. Genç de olsa tecrübeli de olsa kim çok çalışırsa formayı o alır. Gençlerin artık kendilerini çok iyi geliştirmesi lazım, tecrübeli oyuncular da kendi yerinin garanti olduğunu düşünmesin. Eğer her iki kategorideki oyuncularımız iyi çalışırsa takıma büyük katkı olacağını düşünüyorum. PTT 1. Lig, Türk futbolunun en zor ligi. Bu ligde en fazla para harcayan takım ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız."

Yorumlar