Samsun'da trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

- Tekkeköy ilçesinde minibüsün çarptığı bisikletli hayatını kaybetti, savrulan araçtaki 6 kişi yaralandı - Kazaya tepki gösteren vatandaşlar, karayolunu bir süre trafiğe kapattı

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Tekkeköy ilçesinde minibüsün çarptığı bisikletli yaşamını yitirdi, araçtaki 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Samsun'dan Ordu yönüne seyreden Volkan Şahin (34) idaresindeki 55 VG 021 plakalı minibüs, Sanayi Mahallesi Hacıhasantaş Sokağı'ndaki kavşakta, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kıllı'ya (60) çarptı.

Kazada, bisiklet sürücüsü Kıllı olay yerinde hayatını kaybetti. Savrulan aracın sürücüsü Şahin ile minibüsteki Yağmur Ayyıldız, Katibe Kurul, Enes Uzun, Cemil Ayan ve İsmail Özhal yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

- Vatandaşlardan sinyalizasyon tepkisi

Mehmet Kıllı'nın yakınları ve mahalle sakinleri, kavşakta sinyalizasyon bulunmaması nedeniyle kazalar yaşandığını iddia etti. Grup, Samsun-Ordu karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Çevik kuvvet ekiplerinin hazır bekletildiği bölgede toplanan vatandaşlar, yetkililerin kavşağa sinyalizasyon kurulacağı sözünü vermesi üzerine yolu açtı.

Kazada ölen Mehmet Kıllı ile aynı adı taşıyan Sanayi Mahallesi Muhtarı yeğeni Kıllı, kavşakta sinyalizasyon olmaması nedeniyle trafik kazaları yaşandığını söyledi.

Mehmet Kıllı, 6 çocuk babası amcasının bekçi olarak bir firmada çalıştığını ve kazanın iş yerine gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra yaşadığını anlattı.


Yorumlar