Salihli’de engelsiz şarkılar konseri beğeni topladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği “ Engelsiz Şarkılar” konseri Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.Birbirinden güzel parçaların...

Google Haberlere Abone ol
Salihli’de engelsiz şarkılar konseri beğeni topladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediği “ Engelsiz Şarkılar” konseri Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Birbirinden güzel parçaların seslendirildiği konserde öğrenciler katkılarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya plaket takdim ederken, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu tarafından konseri düzenleyen öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

Konserde konuşan Başkan Kayda, “Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu öğrenci konseyi böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlemiş. Salihlimizin çok farklı bir noktaya geldiğini her zaman söylüyoruz. Eğitimin içerisinde tam 33 yıl görev yapan bir öğretmen olarak en önemli hayata geçirdiğimiz yatırımımız Salihlimize fakülte kazandırmak oldu. Bu yıl İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinde 66 öğrenci ile eğitime başlandı. Salihlimize hayırlı olsun. Salihli’de gençlerimize yönelik sosyal etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bu anlamda şiir ikindileri ile birlikte birçok sosyal faaliyetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün sizlerle bu havayı teneffüs etmek bizler için çok güzel. Herkese iyi seyirler diliyorum. Etkinlikte emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Salihli Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen konsere, Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli engelliler Derneği üyeleri, üniversite öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar