Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

SAKARYA (AA) - Sakarya'da il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kilo 200 gram eroin, 28 gram esrar, ve 31 gram bonzai ele geçirildi, 1 kişi...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

SAKARYA (AA) - Sakarya'da il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 kilo 200 gram eroin, 28 gram esrar, ve 31 gram bonzai ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan kişilerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik yaklaşık bir ay süreyle çalışma yürüttü.

Bu kapsamında il merkezinde yürütülen takip ve çalışmaları neticesinde, 5 şüpheliye "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan işlem yapıldı. Bu kişilere uyuşturucu maddeleri sattığı tespit edilen H.Y. (42) operasyonla yakalandı. Evinde satışa hazır hazır 28 gram esrar ele geçirilen H.Y, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İl merkezinde yapılan bir başka operasyonda yakalanan O.A'da (22) satışa hazır vaziyette 31 gram bonzai ele geçirildi.

Soruşturma sürüyor.

Ekipler, doğu illerinden temin edilen yüklü miktarda uyuşturucu maddenin Sakarya üzerinden batı illerine sevk edileceği bilgisi üzerine, TEM Otoyolunda bir yolcu otobüsünü durdurdu. Aramada otobüsün arka koltuğunda 3 paket halinde 3 kilo 200 gram eroin ele geçirildi.

Soruşturma devam ediyor.

Yorumlar