Sakarya'da foseptik çukuruna düşen kadın öldü

- Arifiye ilçesinde ceviz toplamak için çıktığı bahçede kapağın devrilmesi sonucu foseptik çukuruna düşen 60 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da foseptik çukuruna düşen kadın öldü

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Arifiye ilçesinde ceviz toplamak için çıktığı bahçede foseptik çukuruna düşen 60 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

Mollaköy Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde ceviz toplamak için bahçeye çıkan ve bir daha evine dönmeyen Nebahat Tuna'dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, aramalardan sonuç alamadı.

Evin bahçesindeki foseptik çukurunda bir ceset olduğu ihbarını değerlendiren ekipler, 2,5 metrelik çukurda yaptıkları incelemede Tuna'nın cesedine ulaştı.

Ekipler tarafından çukurdan çıkarılan kadının cesedi, incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Mahalle muhtarı İbrahim Özmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün sabah saatlerinde ceviz toplamak için bahçeye çıkan Tuna'nın evin arkasındaki foseptik çukuruna bastığını, kapağın devrilmesi sonucu çukura düştüğünü söyledi.

Kayıp olduğunu öğrenince jandarmayla aramaya çıktıklarını ancak bulamadıklarını belirten Özmen, "Komşulardan birisi çukurdan aşağı bakınca ceset görüyor. Ondan sonra baktık, orada olduğunu gördük. Çukurda bir metreye yakın su vardı. Aşağı yukarı 24 saat sonra bulundu." diye konuştu.

Bu arada, Tuna'nın eşi Ali Tuna'nın yakınlarının düğününe katılmak üzere bir gün önce Manisa'ya gittiği, haberi alır almaz eve döndüğü, çiftin çocuklarının ise bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar