Sakarya'da alabora olan sandaldaki kişinin kaybolması

SAKARYA (AA) - Sapanca Gölü'nde 15 Temmuz'da 3 arkadaşın gezintiye çıktığı sandalın devrilmesi sonucu kaybolan Hasan Önder Çetin'i, aramalara çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da alabora olan sandaldaki kişinin kaybolması

SAKARYA (AA) - Sapanca Gölü'nde 15 Temmuz'da 3 arkadaşın gezintiye çıktığı sandalın devrilmesi sonucu kaybolan Hasan Önder Çetin'i, aramalara çalışmaları devam ediyor.

Uzunkum Mahallesi mevkisinde sandalın devrilmesi sonu kaybolan Hasan Önder Çetin'in bulunması için Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Yalova Deniz Polisi Su Altı ekipleri tarafından 15 Temmuz'dan bu yana sürdürülen çalışmalardan sonuç alınamadı.

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı su altı timinin de dahil olduğu çalışmalarda su derinliğinin 25 metre civarında olduğunu belirten yetkililer, bu derinlikte su sıcaklığının 5-6 derece olduğunu, bunun da çalışmaları olumsuz etkilediğini söyledi.

Uzunkum Mahallesi mevkisinde göle açılan Alican Aydın, Ekrem Desiş ve Hasan Önder Çetin'in bindiği sandal 15 Temmuz'da devrilmiş, Aydın kendi imkanlarıyla Desiş ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. O günden beri bulunamayan Çetin'i arama çalışmaları devam ediyor.

Bu arada, evli ve 3 çocuk babası Çetin'in, Arifiye ilçesinde süs bitkileri satışı yapan bir firmanın sahibi olduğu öğrenildi.

Yorumlar