sahibinden.com PERYÖN Birlikte Toplantıları’nda deneyimlerini paylaşıyor

- Etkinlik kapsamında 9. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nde “Gelişim Yönetimi Uygulamaları” ve “İşveren Markası Yönetimi” kategorilerinde “Başarı Ödülü” alan sahibinden.com, insan kaynakları alanındaki politikalarını da katılımcılarla paylaştı

Google Haberlere Abone ol
sahibinden.com PERYÖN Birlikte Toplantıları’nda deneyimlerini paylaşıyor

İSTANBUL (AA) - sahibinden.com ev sahipliğinde gerçekleştirilen gelişim yönetimi ve işveren markası yönetimi konularının masaya yatırıldığı PERYÖN Birlikte Toplantısı sahibinden.com genel müdürlük binası sahiplex’te yapıldı.

sahibinden.com açıklamasına göre, etkinlik kapsamında 9. PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nde “Gelişim Yönetimi Uygulamaları” ve “İşveren Markası Yönetimi” kategorilerinde “Başarı Ödülü” alan sahibinden.com, insan kaynakları alanındaki politikalarını da katılımcılarla paylaştı.

Türkiye'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılması ve gelişimine liderlik eden sivil toplum örgütü PERYÖN tarafından, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre tanıtmak ve kurumların birbirinden öğrenme sürecini desteklemek amacıyla düzenlenen ve 2016-2017 PERYÖN İnsana Değer Ödülleri kazananları ile gerçekleştirilen PERYÖN Birlikte Toplantısına insan kaynakları alanından yaklaşık 30 profesyonel katıldı.

sahibinden.com İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Peker Pamuk, etkinlikte yaptığı sunumda Gelişim Yönetimi Uygulamaları ve İşveren Markası Yönetimi projelerinden söz etti. İnsan kaynakları alanındaki başarılarının sahibinden.com çalışanları sayesinde kazanıldığına değinen Pamuk, şunları kaydetti:

"İnsan kaynakları sürekli gelişen, yenilenen ve değişime uğrayan bir alan. sahibinden.com olarak biz de sürekli yeni dünyaya ve yeni jenerasyonların ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. Çalışma arkadaşlarımıza ‘gerçekleşen başarıların, hedeflerin bir parçası, sahibi sensin’ diyerek tüm insan kaynakları stratejimizin merkezine çalışanlarımızı koyduğumuz “Sahibi Sensin” projesi ile onlara ‘Geleceğin, başarının, değerlerin ve hayatın sahibi sensin’ diyoruz.

Böylelikle tüm süreçlerimizi çalışanlarımızla birlikte yeniden şekillendiriyor, değerlerimizi ve kurum kültürümüzü yeniden yorumluyoruz. Geçen sene Gelişim Yönetimi ve Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde İşveren Markası Yönetimi ödüllerini almaya hak kazandık. PERYÖN tarafından ödüle layık görülmekten ve bugün sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz."


Yorumlar