"Sağlıklı Fikirler" senaryo yarışması

- SETEM ve Yeşilay iş birliğiyle tütün, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılıklarına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya başvurular, 31 Mayıs'ta sona erecek

Google Haberlere Abone ol
"Sağlıklı Fikirler" senaryo yarışması

ANKARA (AA) - Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) ile Yeşilay iş birliğiyle "Sağlıklı Fikirler" senaryo yarışması yapılacak.

Yeşilaydan yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile İstanbul Kalkınma Ajansının desteğiyle düzenlenen senaryo yarışmasıyla, tütün, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılıklarına yönelik toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık uyandırılması amaçlanıyor.

Yeşilay iş birliği ve danışmanlığıyla gerçekleştirilecek yarışmada, her kategoride ayrı ayrı ilk üçe giren toplam 12 senaryo seçilecek. Yarışma sonunda dereceye giren senaryoların SETEM tarafından çekimleri gerçekleştirilecek.

Başvuruların 31 Mayıs'ta sona ereceği yarışmada, birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere ise biner lira ödül verilecek. Sonuçlar, 15 Haziran'da açıklanacak.

Yorumlar