Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kayseri'de

- Müezzinoğlu: - "Gençlere yapılan yatırım sağlık yatırımlarının da ötesinde büyük bir yatırım. Çünkü sağlıklı bir nesil ülkemizin ve milletimizin sağlıklı geleceği demektir"

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Gençlere yapılan yatırım sağlık yatırımlarının da ötesinde büyük bir yatırım. Çünkü sağlıklı bir nesil ülkemizin ve milletimizin sağlıklı geleceği demektir" dedi.

Müezzinoğlu, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi polikliniklerinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyaret ve incelemenin ardından partisinin Kayseri il başkanlığında düzenlenen "Gençler Bakanıyla Buluşuyor" toplantısına katıldı.

Gittiği yerlerde en çok gençlerle bir arada olmayı arzu ettiğini ve Kayseri'de de sürpriz bir şekilde gençlerle buluştuğunu anlatan Müezzinoğlu, "Gençlere yapılan yatırım sağlık yatırımlarının da ötesinde büyük bir yatırım. Çünkü sağlıklı bir nesil ülkemizin ve milletimizin sağlıklı geleceği demektir" diye konuştu.

Gençlere, münazaracı, müzakereci ve mücadeleci olmaları tavsiyesinde bulunan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bir genç, bir aile reisi, iş veren, patron, yönetici, sıfatınız ne olursa olsun iyi müzakereci münazaracı, mücadeleciyseniz hiç tereddüdünüz olmasın hayat merdiveninin basamaklarını başarıyla çıkarsınız. Şayet sizde bu üç 'M' yoksa dördüncü bir 'M' sizi bekler ki sakın o 'M'nin muhatabı olmayın o da münakaşacı olmaktır. Yani kavgacı olmaktır. 70, 80 döneminde çatışmalar nedeniyle bu ülkenin iyi yetişecek 5-6 bin gencinin birbirine öldürtüldüğü dönemi yaşadık. Bu milletin evlatları sabah 'faşist' diye akşam 'komünist' diye öldürüldü. Öldüren silah aynı silahtı. Gençlerimizin kanına girdiler. Bu ülkenin, bu milletin annelerin, babaların ailelerin gelecek beklediği evlatlarını birbirine vurdurttular. Bu münazara ve müzakere kabiliyeti olmadığı için münakaşaya ittiler. Sakın ha münakaşaya girmeyin."

Müezzinoğlu, dürüst, güvenilir, çalışkan olan bir toplumun, bir neslin, bir ülkenin, bilim, üretim gibi konularda çok iyi yerlere gelebileceğini ifade etti.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

Yorumlar