Sağlık Bakanı Akdağ'dan bayram mesajı:

- "Bayramı sevdikleriyle geçirmek için yollara düşen sevgili vatandaşlarımızın trafik kuralları ve hız sınırlarına uyma, emniyet kemeri takma konularında gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum"

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanı Akdağ'dan bayram mesajı:

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bayramı sevdikleriyle geçirmek üzere yola çıkan vatandaşların, emniyet kemeri takma, trafik kuralları ve hız sınırlarına uyma gibi konularda gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirtti.

Akdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletçe dayanışmanın, bereketin sembolü olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını ifade etti.

Başta 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen kardeşleri olmak üzere bütün şehitlere yüce Allah'tan rahmet, yaralanan ve halen hastanelerde tedavileri süren gazilere de acil şifa dileyen Akdağ, şunları kaydetti:

"Bayramlar gibi özel ve değerli günlerde de insanımızın sağlığı için çaba harcayan, büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımızın da bayramını kutlarken, bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Bayramı sevdikleriyle geçirmek için yollara düşen sevgili vatandaşlarımızın trafik kuralları ve hız sınırlarına uyma, emniyet kemeri takma konularında gereken hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyor, bayramın huzur, sağlık ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını yüce Allah'tan diliyorum."

Yorumlar