Sağlık Bakanı Akdağ Hatay'da

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Sağlık Bakanı Akdağ Hatay'da

HATAY (AA) - Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 14 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Akdağ, ilk olarak Buluttepe Mahallesi'ne gelerek kazada hayatını kaybeden anne Sevgi Ayaz ve oğlu Umut Ayaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başsağlığı dileyen Bakan Akdağ, çok üzgün olduklarını belirtti.

Daha sonra Akdağ, Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi'ne geçerek kazada hayatını kaybeden anne Müzeyyen ve kızı Yağmur Keskin'in ailesine başsağlığı diledi. Ardından İskenderun ilçesi Şekere Mahallesi'ne geçen Bakan Akdağ, hayatını kaybeden öğrenci Nehir Uludağ'ın ailesini ziyaret etti.

Savaş Mahallesi'nde de hayatını kaybeden Nur Seviner'in ailesine başsağlığı dileyen Bakan Akdağ, ailelere Başbakan Binali Yıldırım'ın da taziye mesajlarını iletti.

Suda boğulanların şehit olduğunu vurgulayan Bakan Akdağ, çok üzgün olduklarını kaydetti.

Taziye ziyaretlerinde İl Müftüsü Hamdi Kavillioğu da dua etti. Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ziyaretlere Hatay Valisi Ercan Topaca, Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ da Bakan Akdağ'a eşlik etti.

Yorumlar