Sadakataşı Derneği'nden Lübnan'da ramazan yardımı

CEBEL LÜBNAN (AA) - Sadakataşı Derneği, ramazan dolayısıyla Lübnan'daki Suriyeli ve Filistinli mültecilere kumanya ve bayramlık hediye dağıttı. Sadakataşı...

Google Haberlere Abone ol
Sadakataşı Derneği'nden Lübnan'da ramazan yardımı

CEBEL LÜBNAN (AA) - Sadakataşı Derneği, ramazan dolayısıyla Lübnan'daki Suriyeli ve Filistinli mültecilere kumanya ve bayramlık hediye dağıttı.

Sadakataşı Derneği, Lübnan'ın güneyindeki Cebel Lübnan ilinde yer alan Kıtırmaya bölgesinde yaşayan 250 Suriyeli mülteci aileye ramazan ayı için yardımda bulundu. Suriyeliler, hazırlanan kumanya kolilerini derneğin bölgedeki kardeş kuruluşu olan el-Vai yardim derneğinin merkezinde yapılan dağıtımda teslim aldı.

Başkent Beyrut'taki mülteci kamplarında bulunan Filistinli ve Suriyeli 250 aileye daha kumanya yardımı yapılacağı ifade edildi.

Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan çalışmaları kapsamında bir ekiple Lübnan'a geldiklerini belirterek, "Lübnan genelindeki Suriyeli ve Filistinli mültecilere 500 kişilik kumanya dağıtımı gerçekleştirilecek. Bu vesileyle burada bulunduğumuz süre içerisinde yetim ve ailelerinden oluşan 500 kişilik iftar organizasyonlarımız olacak." dedi.

Özdal ayrıca ramazan münasebetiyle 50 yetime bayramlık hediye dağıtımı yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar