Sabancı'dan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na katkı

İSTANBUL (AA) - Sabancı Topluluğu 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 10 milyon lira bağış yaptı. Bağışın 5 milyon lirasını Akbank gerçekleştirdi. Topluluğun...

Google Haberlere Abone ol
Sabancı'dan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na katkı

İSTANBUL (AA) - Sabancı Topluluğu 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 10 milyon lira bağış yaptı. Bağışın 5 milyon lirasını Akbank gerçekleştirdi.

Topluluğun yazılı açıklamasında 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminde demokrasi uğruna hayatlarını feda ederek şehit ve gazi olan vatandaşların aileleri ve yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına Sabancı Topluluğu'nun da katıldığı bildirildi.

Buna göre, Sabancı Topluluğu kampanyaya 10 milyon lira ile destek verdi. Bu desteğin 5 milyon lirası Akbank tarafından gerçekleştirildi. Sabancı Holding ve Akbank tarafından bağışa ilişkin yapılan ortak açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye'nin geleceğine yönelik bu tehdidi bertaraf ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Demokrasi uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimiz ve gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için düzenlenen, Türkiye’nin birlik, beraberlik ve dayanışmasını gösteren bu desteğe gönülden katkıda bulunmaktan dolayı topluluğumuz adına gurur duyuyoruz."


Yorumlar