Romanya Büyükelçisi Şopanda'dan Demircan'a ziyaret

İSTANBUL (AA) - Romanya Büyükelçisi Gabriel Caatalin Şopanda ve Romanya'nın İstanbul Başkonsolosu Adriana Ciamba, Beyoğlu Belediyesi ziyaret etti. Belediyeden...

Google Haberlere Abone ol
Romanya Büyükelçisi Şopanda'dan Demircan'a ziyaret

İSTANBUL (AA) - Romanya Büyükelçisi Gabriel Caatalin Şopanda ve Romanya'nın İstanbul Başkonsolosu Adriana Ciamba, Beyoğlu Belediyesi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklama göre, Romanya Büyükelçisi Gabriel Caatalin Şopanda ve Romanya'nın İstanbul Başkonsolosu Adriana Ciamba Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Restore edilerek yeniden hizmete açılan tarihi belediye binasını gezen diplomatlar, daha sonra Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan'la bir araya geldi. Görüşmede, Beyoğlu ile kültürel iş birliğinin geliştirilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Romanya Büyükelçisi Gabriel Caatalin Şopanda, Romen kültür mirasının önemli bir merkezi olan Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi binasının Beyoğlu’nda olması sebebiyle bu ilçenin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Romen Kültür Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere destek verdiklerini kaydetti.

Yorumlar