Reyhanlı'da Orient İnsani Yardım Derneği 25 kurban kesti

- Reyhanlı'da Orient İnsani Yardım Derneğince FETÖ darbe girişiminin engellenmesi nedeniyle 25 kurban kesildi

Google Haberlere Abone ol
Reyhanlı'da Orient İnsani Yardım Derneği 25 kurban kesti
 Reyhanlı ilçesinde Orient İnsanı Yardım Derneğince FETÖ darbe girişiminin engellenmesi nedeniyle 25 kurban kesildi.

Orient İnsanı Yardım Derneği Başkanı Gassan Abbut, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin engellenmesi dolayısıyla Reyhanlı Belediye binası yanında 25 kurban kestirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi millet olarak darbeye karşı çıktıklarını söyledi.
O gece ve devamında vatana ve bayrağa sahip çıktıklarını belirten Şanverdi, "Huzur içinde yaşamımıza devam ediyoruz. Allahımıza binlerce kez şükürler olsun. O gece herkes üzerine düşeni yaptı, bunda ne önemli rol olan basın mensupları oldu. Ben sizlerin aracılığıyla tüm basın mensuplarına milletin sesini tüm Türkiye ve dünyada duyurduklarını için teşekkür ediyorum. "dedi.

Türkiye'deki darbe girişimi başarısız olduğu için Orient İnsanı Yardım Derneğinin şükür kurbanı kestirdiğini ifade eden Şanverdi, "Dernek Başkanı Gassan Abbut'un adağı yerine getirildi. 25 koyun Reyhanlı'da kesildi. 10'u akşam demokrasi nöbetine gelen vatandaşlarımıza ikram edilecek, 15 tanesi de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak" diye konuştu.

Şanverdi, Dernek Başkanı Gassan Abbut'a teşekkürlerini iletti.

Dernek tarafından 25 kurbanlık koyunun da aynı sebepten dolayı Suriye'de kesildiğini belirtildi.

Yorumlar