Renault’dan temmuz ayı kampanyası

İSTANBUL (AA) - Renault, temmuz ayında müşterilerine binek otomobil ve hafif ticari modellerinde sıfır faizin yanı sıra çeşitli fırsatlar sunuyor. Renault...

Google Haberlere Abone ol
Renault’dan temmuz ayı kampanyası

İSTANBUL (AA) - Renault, temmuz ayında müşterilerine binek otomobil ve hafif ticari modellerinde sıfır faizin yanı sıra çeşitli fırsatlar sunuyor.

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre, Talisman ve Yeni Megane Hatchback modellerinden birine sahip olmak isteyen müşteriler "Şimdi Al Hemen Öde" ya da "Şimdi Al 2017'de Öde" seçeneklerinden birinden faydalanabiliyor.

"Şimdi Al Hemen Öde" seçeneğinde 24 bin TL 24 aya kadar sıfır faiz ve 75 bin TL 48 aya kadar 0,99 faiz oranı yer alıyor. "Şimdi Al 2017'de Öde" seçeneğinde ise 75 bin TL 48 aya kadar yüzde 0,99 faiz oranından faydalanılabiliyor. Ayrıca tüm bunlara ek olarak 3 bin TL takas desteği bulunuyor.

Captur ve Kadjar modellerinde ise 48 bin TL 48 aya kadar yüzde 1,09 faiz oranı sunuluyor. Finansman kampanyasından yararlanmak istemeyen müşteriler ise bu modellerde 2 bin TL nakit alım indiriminden yararlanıyor. Kangoo ailesinde 24 bin TL 12 ay ve 20 bin TL 15 ay kredi kullanımımda sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Kangoo’da daha uzun vade seçeneği tercih eden müşteriler, 48 bin TL 48 aya kadar yüzde 0,99 faiz oranı kullanabiliyor.

Temmuz ayında Renault Master ve Trafic modellerinde de çok cazip finansman şartları ve nakit alım indirimi bulunuyor. 20 bin TL 20 aya kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz fırsatı var. 48 bin TL 48 aya kadar olan kredi kullanımlarında ise yüzde 1,09 oran bulunuyor.

Yorumlar