Ramazan Özcan Bayer Leverkusen'de

-Bayer Leverkusen, Türk asıllı Avusturyalı kaleci Ramazan Özcan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Ramazan Özcan Bayer Leverkusen'de

BERLİN (AA) – Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in, Ingolstadt kulübünden Türk asıllı Avusturyalı oyuncu Ramazan Özcan'ı 3 yıllığına renklerine bağladığı bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 31 yaşındaki kaleci ile 30 Haziran 2019'a kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, Ramazan Özcan'ın transferiyle Bundesliga ve uluslararası sahnede kendisini ispat eden bir kaleciyi kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, "Ramazan Özcan'ın tecrübesiyle, Bayer Leverkusen'in bir numaralı file bekçisi Leno'yu uygun bir şekilde tamamlayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Alman kaleci Bernd Leno'yu en iyi şekilde destekleyeceğini belirten Özcan da, "UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamak harika bir deneyim olacak. Bu her futbolcunun hayali. Leverkusen için elimden gelen her şeyi yapacağım." değerlendirmesinde bulundu.

Avusturya Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosunda da yer alan Özcan, geçen sezon Ingolstadt formasıyla Bundesliga'da 28 karşılaşmaya çıkmıştı.



Yorumlar