Ramazan ayı için 12 bin kitap ayracı hazırlattılar

- AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları üyeleri, ramazan ayına yönelik hazırlattıkları, üzerinde hadislerin yer aldığı 12 bin kitap ayracını, vatandaşların alması için kentin farklı noktalarına astı

Google Haberlere Abone ol
Ramazan ayı için 12 bin kitap ayracı hazırlattılar

AYDIN (AA) - AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları üyeleri, ramazan ayına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlattıkları ve üzerinde hadislerin yer aldığı 12 bin kitap ayracını vatandaşların alması için kentin farklı noktalarına astı.

Kent Meydanı'nda toplanan grup adına açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, ramazan ayında ibadetin ve yardımlaşmanın çoğaldığını hatırlatarak ramazanın önemine dikkati çekti.

AK Parti Aydın Gençlik Kolları olarak ramazan ayına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla çalışma başlattıklarını aktaran Yıldız, üzerinde ramazan ayını temsil eden söz ve hadisler yer alan 12 bin ayraç hazırlattıklarını ifade etti.

Yıldız, bu ayraçları kent merkezi ile turizmin önde gelen ilçelerinden Kuşadası ve Didim'in de aralarında bulunduğu 5 ilçede vatandaşların görebileceği yerlere astıklarını söyleyerek vatandaşların bu ayraçları kullanmasını beklediklerini kaydetti.

Vatandaşlar, ilgi gösterdikleri kitap ayraçlarını aldı.

Yorumlar