Raftaki ürünü kasada iade edip ücretini almışlar

- Adana'da bir iş yerinin rafından aldıkları ürünü kasada iade ederek, dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı - Zanlılardan 2'sine ev hapsi verilirken, diğeri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Google Haberlere Abone ol
Raftaki ürünü kasada iade edip ücretini almışlar

ADANA (AA) - Adana'da bir iş yerinin rafından aldıkları ürünü kasada iade ederek, dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde inşaat malzemeleri satan iş yeri sahibi Candan Çetin, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine gelerek dolandırıldığını iddia etti.

İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, iki kişinin raftan aldıkları ürünü kasaya götürerek, 65 lira aldıklarını belirledi.

Bir kişinin de iş yeri dışında beklediğini gören ekipler, zanlıların A.K.F. (22) ve E.D. (22), K.M.S. (19) olduğunu tespit etti.

"Bunu babam almış ancak olmadı geri alır mısınız?" diyerek, ürünü iade eden zanlıların, aynı yöntemle 3 ay önce 5 iş yerini daha dolandırdıkları belirlendi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan A.K.F. ile E.D'ye çıkarıldıkları mahkemece ev hapsi cezası verilirken, K.M.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar