PTT'den güvenlik güçlerine tebrik kartı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'dan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görevli güvenlik güçlerine bayram için kartpostal gönderilmeye başlandı. PTT Genel...

Google Haberlere Abone ol
PTT'den güvenlik güçlerine tebrik kartı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'dan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görevli güvenlik güçlerine bayram için kartpostal gönderilmeye başlandı.

PTT Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı'nı kutlamak ve birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" adlı kampanya hazırlandı.

PTT şubelerine gelenler, güvenlik güçlerinin operasyonlarda çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu kartpostallara duygu ve düşüncelerini yazıp zarfa koyarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki karakoldan herhangi birine gönderebiliyor. PTT, kartpostal ve zarf temini ile gönderi hizmetini ücretsiz veriyor.

İstanbul Avrupa Yakası PTT Bölge Müdürü Selahattin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanya ile, vatan savunmasında ülkeyi koruyan askerlere, yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerin söyledi.

Güvenlik güçlerine Ramazan Bayramı'nda mesajlar yollayarak morallerini yükseltmeyi istediklerini ifade eden Ekinci, ''Bu kartların ücreti ve gönderilmesi PTT ailesine aittir. Kampanyaya vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Onların yanında olduğumuzu hissettirmemiz lazım. Bu kampanya ramazan ayı boyunca devam edecek.'' dedi.


Yorumlar