Polis Meslek Yüksekokulları sınav sonuçları açıklandı

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) sınav sonuçlarını açıkladı Emniyet Genel...

Google Haberlere Abone ol
Polis Meslek Yüksekokulları sınav sonuçları açıklandı

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim dönemi Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) sınav sonuçlarını açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PMYO'ya 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde 250'si kadın olmak üzere toplam 2 bin 500 öğrenci alımı için yapılan sınavlar tamamlandı.

Adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğünün ve Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğünün açıklaması tebliğ niteliğinde olduğundan, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

Asıl olarak başarılı olan adaylar en geç 21 Ağustos 2016 saat 17.00'ye kadar yerleştirildiği okullarda hazır bulunacak.

Sınavı asıl olarak kazanan adaylardan okullara geçici kayıt sırasında eksik belge getiren, intibak eğitimi için bildirilen günün mesai bitimine kadar başvuruda bulunmayan, intibak eğitimi sırasında kendi isteği ile okuldan ayrılan veya ilgili mevzuat gereği PMYO öğrencisi olamayacakları sağlık kurulu raporu ile tespit edilen adayların yerine, puan sırasına göre yedek adaylar çağrılacak.


Yorumlar