Polis memurunu araçla ezdiler

- Muğla'nın Marmaris ilçesinde tartıştığı Gürcistanlı 5 kişi tarafından üzerinden araçla geçilerek ezilen polis memuru hayatını kaybetti - Yaşamını yitiren polis memuru Şahan'ın darbe girişiminin olduğu gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlenen saldırıda darbeci askerlerle girdiği çatışmada başından ve elinden yaralandığı, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Polis memurunu araçla ezdiler

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde tartıştığı Gürcistanlı 5 kişi tarafından üzerinden araçla geçilerek ezilen polis memuru Çetin Şahan hayatını kaybetti.

Muğla Valisi Amir Çiçek, olayın ardından Şahan'ın kaldırıldığı Özel Yücelen Hastanesine gelerek, konuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çiçek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Marmaris Emniyet Müdürlüğünde görevli 45 yaşındaki Şahan'ı, bir kavga sonucu kaybettiklerini söyledi.

Şahan'ın Marmaris emniyetinde çeşitli görevleri yerine getirmiş çalışkan polis memuru olduğunu belirten Çiçek, "Arkadaşımız bu sabaha karşı Marmaris'in İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi Seyirtepesi mevkisinde 5 Gürcistanlı ile karşılaşıyor. Şu anda sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma oluyor. Tartışma sonucunda arbede çıkıyor, kavga ediyorlar." dedi.

Zanlıların daha sonra Şahan'ın aracını gasbettiklerini ifade eden Çiçek, kavga sırasında yere düşen polis memurunun üzerinden araçla geçilerek ezildiğini kaydetti.

Hastaneye kaldırılan Şahan'ın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığını dile getiren Çiçek, "Başta ailesine ve emniyet camiamıza sabır diliyorum. Adli soruşturma sürüyor, şüphelilerin cezasını adaletimiz verecektir." diye konuştu.

Şahan'ın ölüm haberini alan mesai arkadaşları hastaneye geldi. Büyük üzüntü yaşayan polislerin bazılarının gözyaşı döktüğü görüldü. Olaydan kısa süre sonra yakalanan ve yapılan incelemede insan kaçakçılığı ve hırsızlık gibi suçlardan sabıka kayıtları olduğu anlaşılan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Polis memuru Şahan'ın darbe girişiminin olduğu gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele düzenlenen saldırıda darbeci askerlerle girdiği çatışmada başından ve elinden yaralandığı, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden polis memuru, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Yorumlar