Philips'ten yaz için iki compact süpürge

İSTANBUL (AA) - Philips, yaz ayı için iki "compact" süpürgesini müşterilerine sunuyor. Philips açıklamasına göre, Philips’in yeni nesil torbalı süpürgesi...

Google Haberlere Abone ol
Philips'ten yaz için iki compact süpürge

İSTANBUL (AA) - Philips, yaz ayı için iki "compact" süpürgesini müşterilerine sunuyor.

Philips açıklamasına göre, Philips’in yeni nesil torbalı süpürgesi Performer Compact, A enerji sınıfı olması, TriActive+ başlığı ve sert zeminlerde yüzde 100 toz toplama performansı ile ön plana çıkıyor. Performer Compact, 4,2 kilogram ağırlığa sahip.

Performer Compact'ın sahip olduğu AirflowMax teknolojisi, toz torbası haznesindeki yer alan hava kanalları torba dolarken bile hava geçişini sağlayarak toz torbasının tüm yüzeyinin kullanılmasına olanak tanıyor. ActiveLock sistemi Performer Compact’a farklı başlıkları teleskobik borudan kolayca çıkarıp takma kolaylığı sunuyor. Aralık temizleme başlığı kutunun içinde, yumuşak toz alma fırçası ise sap kısmında konumlandırılarak hızlı değişim sağlarken temizlik esnasında ekstra bir parçaya ihtiyaç duyulmuyor.

Philips'in diğer ürünü Philips PowerPro Compact, havayla tozu tek seferde ayıran PowerCyclone 4 teknolojisi sayesinde yıl boyunca biriken toz bulutunu haznesinde hapsediyor.

B sınıfı enerji verimliliği, 4,5 kilogram ağırlığı, saklama ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan PowerPro Compact, üstün performansı ile temizliği zahmetsiz hale getiriyor.

Tutma yerinin ekstra uzun tasarımı ile ulaşılması zor bölgeleri kolayca temizlemeyi sağlayan PowerPro Compact, ergonomik tasarımı ile de rahat bir temizlik sunuyor. PowerPro Compact’ın özel tasarlanan ve pürüzsüz bir yüzeye sahip olan haznesi ise toz bulutlarına maruz kalmadan kolaylıkla boşaltmayı mümkün kılıyor.

Performer Compact ve PowerPro Compact’ta bulunan TriActive+ başlık, bir seferde 3 temizlik hareketini uygulayabiliyor. TriActive+ halı temizliklerinde özel tasarlanmış tabanı sayesinde tüyleri açıyor. Başlığın ön kısmında bulunan geniş ağzı büyük kırıntıları toplamaya yardımcı olurken, iki yan fırçası duvar ve mobilyaların derin kenarlarına ulaşarak tüm kiri ve tozu toplayarak bir yıllık bekleyişe son veriyor.

Yorumlar