Pertek ve Çemişgezek feribot seferleri yeniden başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pertek ve Çemişgezek ilçeleri ile Elazığ arasında yük ve yolcu taşıyan feribotların yeniden sefere başladığı bildirildi. Pertek...

Google Haberlere Abone ol
Pertek ve Çemişgezek feribot seferleri yeniden başladı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pertek ve Çemişgezek ilçeleri ile Elazığ arasında yük ve yolcu taşıyan feribotların yeniden sefere başladığı bildirildi.

Pertek Belediye Başkanı Recai Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece 02.00 itibarıyla Tunceli Valiliğinin talimatıyla durdurulan feribot seferlerinin yeniden başladığını belirterek, şunları söyledi:

"Pertek ilçemiz ile Elazığ ili arasında Keban Baraj Gölü üzerinde yük ve yolcu taşıyan feribotlarımızın seferleri, Valiliğimizin talimatı ile ikinci bir emre kadar durdurulmuştu. Akşam saatlerinde feribotlarımızın anahtarları, belediyemize teslim edildi. Seferlerimize yeniden başladık. Seferlerimiz planladığımız gibi 24 saat kesintisiz devam edecek."

Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy da Çemişgezek ilçesinde de feribot seferlerinin yeniden başladığını ve planlandığı şekilde seferlerine devam ettiklerini kaydetti.

Yorumlar