Pegasus yolcularına ücretsiz Turkcell Dergilik aboneliği

- Turkcell Genel Müdürü Terzioğlu: - "Dergilik uygulamamız sayesinde, Pegasus misafirlerine keyifli bir yolculuk sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz" - Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Nane: - "Misafirlerimizi, hayatı kolaylaştıran uygulama ve hizmetlerle buluşturmak ve memnuniyetlerini artırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor"

Google Haberlere Abone ol
Pegasus yolcularına ücretsiz Turkcell Dergilik aboneliği

İSTANBUL (AA) - Pegasus’la seyahat eden yolcular, Türkiye'nin en popüler dergilerini uygun fiyatlarla cep telefonu veya tabletten okuyabilme imkanı sunan Turkcell Dergilik uygulamasından uçuş yaptıkları tarihte, 24 saat süresince ücretsiz yararlanabilecek.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell ve Pegasus Hava Yolları dijital yayıncılık konusunda iş birliği yaptı. Pegasus yolcuları, dergileri cep telefonu veya tabletten okuyabilme imkanı sunan Turkcell Dergilik uygulamasından uçuş yaptıkları tarihte 24 saat boyunca ödeme yapmadan faydalanabilecek. Dergilik uygulaması için yolcuların Pegasus yazıp 0 532 752 00 07’ye mesaj göndermesi yeterli olacak.

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, 1 Temmuz’da hayata geçecek iş birliği kapsamında, Pegasus misafirleri uçak içinde geçen sürede Turkcell Dergilik uygulamasında yer alan 300’den fazla dergiden dilediklerini okuyabilecek, online iken indirdikleri dergileri uçuş süresinde çevrimdışı olarak da okumaya devam edebilecek.

Magazinden ekonomiye 300’den fazla yayının güncel ve geçmiş sayılarına ulaşma imkânı sunan Turkcell Dergilik ile yapılan işbirliği kapsamında, Pegasus misafirleri, uçuşları boyunca uygulama bünyesindeki dergileri okuyarak keyifli vakit geçirme fırsatı bulabilecek. Pegasus Hava Yolları’nın uçak içi yayını Flypgs.com Magazine de Turkcell Dergilik uygulamasında yerini alacak.



- "Pegasus misafirlerine keyifli bir yolculuk sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz"


Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Pegasus ile gerçekleştirilen iş birliğiyle ilgili, "Dünyada çok sağlam bir yer edinen dijital yayıncılık, ülkemizde henüz çok yeni farkındalık sağlayabilmiş durumda. Dergilik olarak bu alana öncülük etmiş olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Dergilik ile Türkiye’de dijital okuma dönüşümünü sağlarken, gazetecilerin telif haklarını koruyan bir uygulamaya imza attık. Hem okuyucunun hem de yayıncının yanında olan uygulamamızda dergi sayısının daha da artacağını düşünüyoruz. Dergilik uygulamamız sayesinde, Pegasus misafirlerine keyifli bir yolculuk sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane ise, şirket olarak sivil havacılık sektörünün geleceğinde misafir odaklı yaklaşımların öneminin artacağına inandıklarını belirterek, "Her zaman misafir deneyimimizi iyileştirmek amacıyla çalışmalar sürdürüyoruz. Turkcell ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği de bunun bir göstergesidir. İşbirliğimiz çerçevesinde, Pegasus misafirleri Turkcell Dergilik uygulamasından ücretsiz yararlanabilecek ve uçuşları boyunca uygulama bünyesindeki dergileri okuyarak keyifli vakit geçirme fırsatı bulabilecek. Misafirlerimizi, hayatı kolaylaştıran uygulama ve hizmetlerle buluşturmak ve memnuniyetlerini artırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar