Pardesü çeşitleri 'Tesettür Giyim'de

Tarzınıza ve zevkinize uygun bir pardesü arıyorsanız sitede yer alan model seçeneklerini çok beğeneceksiniz.

Google Haberlere Abone ol
Pardesü çeşitleri 'Tesettür Giyim'de

Pek çok renk ve model seçeneği ile tesettürlü hanımlara hitap eden Tesettür Giyim internet sitesinde tarzınıza ve zevkinize uygun modeli bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Tesettür pardesü çeşitlerinin yanında, tesettürlü olmayan bayanlara hitap eden çeşitler de sitede yer alıyor. Tüm bu modeller de bütçesel olarak son derece uygun oluşu ile dikkat çekiyor. Hem kış, hem bahar, hem de yaz için çeşitli modeller bulunan site kendini günden güne yenilemekte.

Pardesü Çeşitleri 

Siteye ilk girişte düz ve sade modeller dikkat çekiyor. Bu modeller pastel tonlarda ve kol kısımlarına deri detayı bulunuyor. Pardesü modelleri arasında tamamen deri olanlar da mevcut. Şayet deri detaylardan hoşlanmıyorsanız, daha sade modeller de var. Tamamen ya da kısmi olarak çiçekler yer alan, bahar esintisi tadında modellerden bir tanesine de sahip olabilirsiniz. Fakir kol ve basen bölgesinde sona eren kısa modeller daha çok yaz ayları için tercih ediliyor.

Fermuarlı ya da düğmeli seçenekler de sitede yer alıyor. Düğmeli, belden itibaren genişleyen ve ayak bileğine dek uzanan modeller ile topuklu ayakkabılarınızı kombinleyerek hoş bir tarz ortaya çıkarabilirsiniz. Açık mavi, açık yeşil, uçuk sarı ya da toz pembe renklerde belden büzgülü hafif modeller de bulunuyor. Yuvarlak kesim ve hakim yaka modelleri de dışarıda bırakılan tesettür ile oldukça güzel görünüyor. Düz model istemezseniz, farklı bir model arayışında iseniz size kilim desenli ya da renkli çizgili diz altı modelleri önerebiliriz. Ya da yine farklı bir model olarak kaz ayağı ya da etnik desenlere sahip çeşitler de yer alıyor.

Yorumlar