Özyurtlar İnşaat, "Ncadde Ottoman"ı satışa sundu

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar İnşaat, ticaret ve residence daire konseptini tek çatı altında topladığı yeni projesi Ncadde Ottoman'ı satışa sundu. Şirket...

Google Haberlere Abone ol
Özyurtlar İnşaat, "Ncadde Ottoman"ı satışa sundu

İSTANBUL (AA) - Özyurtlar İnşaat, ticaret ve residence daire konseptini tek çatı altında topladığı yeni projesi Ncadde Ottoman'ı satışa sundu.

Şirket açıklamasına göre, Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta Ncadde Ottoman projesi ile yatırımcısının karşısına çıkıyor. Ön talep satışlarında büyük ilgi gören Ncadde Ottoman, bölgedeki ticareti ve residence daire konseptini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor.

Geçen yıl hayata geçirilen Özyurtlar'ın iş merkezi projesi Ncadde Agora'ya gösterilen büyük ilginin ardından, Ncadde Ottoman hem iş yeri ve ofis hem de otel ve yaşam ihtiyacına cevap verecek nitelikte tasarlanıyor. Kampanya kapsamında Ncadde Ottoman'da fiyatlar 178 bin liradan başlıyor.

Üç adet bodrum alanı bulunan projede, 13 bin metrekare kapalı otopark ve teknik alanlar yer alıyor. Bunun yanı sıra, diğer bodrum katlarında da üç adet lojistik depolama alanı ve çeşitli büyüklüklerde ticari alanlar bulunuyor.


-"Yepyeni bir ticaret merkezi olacak"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Özyurtlar İnşaat'ın farklı konseptleriyle ön plana çıktığını belirterek, fikir ve uygulama merkezine aldıkları "insan ve mutlu yaşam" kriterlerini bu projede de uyguladıklarını dile getirdi. Özyurt, şunları kaydetti:

"İstanbul'un hızla gelişen ve konuttan sonra ticaret merkezi de olmaya aday bölgesi Esenyurt'ta yer alan projemiz, bölgenin en işlek caddesi Doğan Araslı'ya cepheli olarak konumlanıyor. Lokasyon gücü ve ayrıcalıklı mimari yapısı ile tüm ticari kuruluşların bir araya geldiği ticari tapulu projenin, yepyeni bir ticaret merkezi olması bekleniyor.

68 bin 940 metrekare alana sahip Ncadde Ottoman, A blokta 1+0, 1+1, 3+1 ve 4+1 ofisler, B blokta ise üç farklı büyüklük seçeneği ile 1+0 full mobilyalı suit residence dairelerden oluşuyor. Her geçen gün daha fazla büyüyen ve gelişen bir metropol kenti olan İstanbul'un en önemli problemlerinden biri olan otopark ve güvenlik problemi de Ncadde Ottoman ile son buluyor."

Yorumlar