Özel Kalem Müdürleri Platformu darbe girişimini kınadı

Türkiye Özel Kalem Müdürleri ve Yönetici Asistanları Platformu Başkanı Abay: "Sayıları 3-5 kişi olsa da, sadakat, güven ve fedakarlık isteyen bir görev olan özel kalem müdürlerinin bu darbe girişimi içerisinde bulunması bizler için asla kabul edilemez"

Google Haberlere Abone ol
Özel Kalem Müdürleri Platformu darbe girişimini kınadı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Türkiye Özel Kalem Müdürleri ve Yönetici Asistanları Platformu tarafından kınandı.

Özel kalem müdürleri ve yönetici asistanları, darbe girişimine direnirken şehit edilenlerin isimlerinin yazılı olduğu Taksim Meydanı'ndaki platforma karanfil bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra açıklama yapan platform başkanı Mehmet Abay, "15 Temmuz gecesi ülkemiz, üzerine kabus gibi çökmek isteyen hain saldırıya uğramıştır. Bu milletin alın teri ve emeğiyle milleti korumak için alınan tank, silah ve uçaklar gözü dönmüş caniler tarafından milletin evlatlarına doğrultarak canımıza kastedilmiştir." dedi.

Darbecilerin tarihimiz boyunca yaşanmamış bir alçaklığı sahneye koyduğunu vurgulayan Abay, şöyle konuştu:

"Silahsız insanlarımıza ateş açılmış, milletimizin namusu TBMM bombalanmış, halkın özgür iradesiyle seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız öldürülmek, ordumuzun en güzide merkezleri işgal edilmek istenmiştir. 250'ye yakın şehit, 2 bine yakın yaralının olduğu karanlık gecede, tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda, Sakarya'da, Çanakkale'de yaşandığı gibi, genç, yaşlı, kadın, erkek her şeyini kaybetme uğruna bu vatan için canını feda etmiştir."

"Sayıları 3-5 kişi olsa da, sadakat, güven ve fedakarlık isteyen bir görev olan özel kalem müdürlerinin bu darbe girişi içerisinde bulunması bizler için asla kabul edilemez." ifadesini kullanan Abay, şunları kaydetti:

"Türkiye Özel Kalem Müdürleri ve Yönetici Asistanları Platformu olarak bu hain kalkışmayı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Türkiye'mizin milli değerlerine ve milli hedeflerine sadık kalarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özgür irademizden ve insan hakları ilkesinden taviz vermeden, şerefimizle ve onurumuzla ülkemiz için çalışmaya devam edecek ve mesleğimizin yüz karaları ile kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz."

Yorumlar