Özel Harekat Daire Beşkanlığı'nda şehit polis için tören

- FETÖ'nün darbe girişimi sırasında savaş uçakları ile vurulan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Alemdar için tören düzenlendi - Şehidin akciğer kanseri olan babası Ali Alemdar'ın dün vefat ettiği, oğlunun şehit olduğu bilgisinin hastalığı nedeni ile kendisinden saklandığı öğrenildi

Google Haberlere Abone ol
Özel Harekat Daire Beşkanlığı'nda şehit polis için tören

ANKARA (AA) - FETÖ'nün darbe girişimi sırasında vurulan Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Meriç Alemdar için tören düzenlendi.

Şehit polis Meriç Alemdar meslektaşlarının omuzlarında ve tekbirler eşliğinde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı önündeki tören alanına getirildi. Alemdar'ın naaşı dualar eşliğinde katafalka konuldu. Şehidin kendisi gibi polis olan eşi, oğlu Yusuf Tuna ve kızı Pelin şehidin meslektaşlarınca teselli edilmeye çalışıldı.

Şehit Alemdar'ın öz geçmişi ve duaların okunduğu törene katılanlardan helallik alındı. Şehidin naaşı meslektaşlarının omuzlarında cenaze namazı için Kocatepe Camisine götürüldü.

Şehidin babası Ali Alemdar'ın akciğer kanseri olduğu ve dün vefat ettiği, oğlunun şehit olduğu bilgisinin hastalığı nedeni ile kendisinden saklandığı öğrenildi.

Törene, MHP Ankara milletvekili Mevlüt Karakaya, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, üst düzey emniyet yetkilileri de katıldı.

Yorumlar