Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

İSTANBUL (AA) - Oyak Renault, düzenlediği Tedarikçiler Toplantısında birlikte çalıştığı 4 firmaya 2015 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülü (Best Supplier Awards...

Google Haberlere Abone ol
Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

İSTANBUL (AA) - Oyak Renault, düzenlediği Tedarikçiler Toplantısında birlikte çalıştığı 4 firmaya 2015 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülü (Best Supplier Awards 2015) verdi.

Renault açıklamasına göre, her yıl verilen Oyak Renault Yan Sanayi Başarı Ödüllerinin seçim kriterleri, bir yıl içerisinde kalite, maliyet, süre, geliştirme ve yönetim hedeflerine ulaşmaya dayanıyor. En başarılı tedarikçiler, Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'na teslim edilen parçaların kalitesi, ekonomik performansı, ilk montaj ve satış sonrası yedek parça teslimatlarında hizmet oranı, geliştirme kapasitesi, finansal sağlık ve şeffaf bir işbirliği çerçevesinde Renault'ya destek olma iradesi dikkate alınarak seçiliyor.

Bu ödülle, yan sanayi firmalarının performanslarını daha da iyileştirmelerinin teşvik edilmesi amaçlanıyor. Oyak Renault 2015 Yılı Yan Sanayi Başarı Ödülleri, Erdemir, MAHLE Motor Piston, Mutlu Akü ve ONS Makina firmalarına verildi.

Yorumlar