OTSAD Genel Başkanı Kırk:

- "Tek yönümüz hizmet, tek yönümüz Ortadoğu'dan gelen turist sayısını 850 binden 1,5 milyona çıkarmak. Bununla alakalı projelerimiz var"

Google Haberlere Abone ol
OTSAD Genel Başkanı Kırk:

TRABZON (AA) - Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD) Genel Başkan Hüseyin Kırk, "Tek yönümüz hizmet, tek yönümüz Ortadoğu'dan gelen turist sayısını 850 binden 1,5 milyona çıkarmak. Bununla alakalı projelerimiz var." dedi.

OTSAD üyeleri Trabzon'da bir otelde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bölge Temsilcisi Suat Gürkok ve turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin temsilcilerinin katıldığı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kırk, toplantıda yaptığı konuşmada, hiçbir kuruma muhalefet etmek gibi niyetlerinin olmadığını söyledi.
Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin OTSAD'a üye olmalarının ne gibi faydaları olacağına değinen Kırk, "OTSAD açılmamış kapıların eşiğinde oturuyor. OTSAD açılmamış kapıları açacak. Bütün OTSAD üyesi olan seyahat acentelerimizi gidemedikleri fuarlara biz götürmek istiyoruz. Dubai fuarına gidemeyen, Arabistan fuarına gidemeyen, Kuveyt'teki fuara gidemeyen ya da Katar'daki fuara gidemeyen seyahat acentelerimizi biz götürmek istiyoruz. Orada bayrağımızı milletimiz ve vatanımız için en yükseklere taşımak istiyoruz." diye konuştu.
Kırk, turist sayısını artırmayı hedeflediklerini de ifade ederek, "Tek yönümüz hizmet, tek yönümüz Ortadoğu'dan gelen turist sayısını 850 binden 1,5 milyona çıkarmak. Bununla alakalı projelerimiz var." değerlendirmesinde bulundu.

TÜRSAB Bölge Temsilcisi Suat Gürkok ise Türkiye'nin çalkantılı bir dönemden geçtiğini belirterek, "Siyasi ve ekonomik bir çalkantı dönemimiz var. Bu dönemi hep birlikte atlatacağımızı, gemiyi sağlam limana bağlayacağımızı düşünüyorum. Bunda tereddüdümüz yok." ifadesini kullandı.

Toplantının sonunda sektörde faaliyet gösteren şirketlerin sorunları dinlendi.

Yorumlar