Otomobilin yayaya çarpma anı görüntülendi

KARABÜK (AA) - Karabük'te, hızla ilerleyen bir otomobilin kavşakta yayaya çarpma anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Alınan bilgiye göre...

Google Haberlere Abone ol
Otomobilin yayaya çarpma anı görüntülendi

KARABÜK (AA) - Karabük'te, hızla ilerleyen bir otomobilin kavşakta yayaya çarpma anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Arslan N. yönetimindeki 78 AP 345 plakalı otomobil, Güven Kavşağı'nda, yolun karşısına geçmeye çalışan Işıltan Volga Işıkdağ'a (32) çarptı.

Yaralanan Işıkdağ, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım servisinde tedavi alınan Işıkdağ'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan sürücü Arslan N, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Arslan N'nin kullandığı otomobilin hızla kavşağa girdiği ve Işıkdağ'a çarptığı, bu sırada olay yerine Nuri K'nın kullandığı 78 AJ 842 plakalı otomobilin de hızla geldiği, Nuri K'nın yanında bulunan 2 arkadaşıyla otomobilden inerek kazaya karışan otomobildeki Aysun K'yı indirip kendi otomobiline aldıkları ve uzaklaştıkları, vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

Yorumlar