Otokar, trene yüklenebilir Huckepack Iceliner’ı ilk kez sergileyecek

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Comvex İstanbul 2016’da Türkiye'nin ilk trene yüklenebilir frigorifik semi treyleri Huckepack Iceliner’i...

Google Haberlere Abone ol
Otokar, trene yüklenebilir Huckepack Iceliner’ı ilk kez sergileyecek

İSTANBUL (AA) - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Comvex İstanbul 2016’da Türkiye'nin ilk trene yüklenebilir frigorifik semi treyleri Huckepack Iceliner’i ilk kez sergileyecek.

Otokar açıklamasına göre, son 6 yıldır üst üste Türkiye otobüs pazarının lideri olan Otokar, bu yıl 21-24 Mayıs tarihlerinde 5. kez kapılarını açacak Comvex’te, Euro 6 araçları başta olmak üzere otobüsten treyler ve kamyona kadar uzanan geniş ürün yelpazesi ile katılacak.

Otokar fuarda, Türkiye'nin ilk trene yüklenebilir frigorifik semi treyleri Huckepack Iceliner’ın da aralarında olduğu 15 aracıyla yer alacak. Sahip olduğu Ar-Ge gücü ile sektörde birçok ilke imza atan Otokar, Tüyap İstanbul’da Türkiye’nin ilk elektrikli otobüsü Doruk Electra’nın yanı sıra Euro 6 araçlarını da sergileyecek.

Türkiye otobüs pazarının 6 yıldır lideri olan Otokar, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Elektrik Su Havagazı Otobüs ve Troleybüs Genel Müdürlüğünün (ESHOT) 100 adet körüklü otobüs alımı ihalesini kazandığı Euro 6 motorlu yeni KENT LF Körüklü Otobüsü'nü de Comvex’te görücüye çıkaracak.


- Otokar, fuar süresince alanında öncü treyler ürün yelpazesini sergileyecek


Farklı ihtiyaçlara uygun olarak geliştirip ürettiği araçları ile geniş bir ürün gamına sahip Otokar, şehir içi, turizm ve servis alanındaki otobüslerinin yanı sıra düşük yakıt tüketimi, güçlü motor gücü ile dikkati çeken Atlas kamyonunu da ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Otokar, fuar süresince alanında öncü treyler ürün yelpazesini de sergileyecek.

Başarılı Ar-Ge gücüyle 50 yılı aşkın süredir kullanıcılarına yenilikçi, kaliteli ve ihtiyaca uygun üretim gerçekleştiren Otokar'ın, otobüsleri Doruk Electra, Engelsiz Sultan Maxi, Sultan S, Sultan City, Sultan Mega VIP, Sultan Comfort, Doruk LE, Kent LF, Kent LF Körüklü; treyler ürünlerinde ise Tanker Semi Treyler, Huckepack Iceliner ve Plato da 5. Comvex Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı’nda yer alacak.

Yorumlar