Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi

- İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 4 öğrencinin okuduğu İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 3-A sınıfı kapatıldı - Sınıftaki öğrenciler başka sınıflarda eğitim görüyor

Google Haberlere Abone ol
Osmaniye'de midibüsün sulama kanalına devrilmesi

HATAY (AA) - İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 4 öğrencinin okuduğu İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 3-A sınıfı kapatıldı. Sınıftaki öğrenciler başka sınıflarda eğitim görüyor.

Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin psikolojilerinin daha fazla bozulmaması için sınıfı kapattıklarını söyledi. Okulların kapanmasına az bir zaman kaldığını ifade eden Türkoğlu, yeni eğitim öğretim yılında sınıfın yeniden açılacağını söyledi.

Pazartesi günü eğitime ara verilen okulda öğrencilerin, kazada hayatını kaybeden 3-A sınıfı öğretmeni Ahmet Cebeci ile 4 öğrencinin fotoğrafını sınıf kapısına astıkları görüldü. Öğrenciler, hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için yazdıkları mektupları kapının altından sınıfa bırakıyor.

Geziyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün 5 Haziran'da Cevdetiye beldesinde bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına düşmesi sonucu meydana gelen kazada 14 kişi hayatını kaybetmişti.

Yorumlar