Orgeneral Savaş'tan valilik ve belediyeye ziyaret

- 3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş, Erzincan Valisi Arslantaş ve Belediye Başkanı Başsoy'u ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Orgeneral Savaş'tan valilik ve belediyeye ziyaret

ERZİNCAN (AA) - 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamlarında ziyaret etti.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş, Arslantaş'ı ziyaretinde, FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminin bertaraf edilmesi için kentteki yöneticilerin koordinasyon içinde yürüttüğü çalışmaya dikkati çekti.

Darbe girişiminin, Erzincan'da Vali Arslantaş’ın liderliğinde valilik ve 3. Ordu Komutanlığı başta olmak üzere tüm kurumlarla koordinasyon içerisinde başarılı bir yönetimin ardından ortadan kaldırıldığını ifade eden Savaş, Arslantaş’a teşekkür etti.

Erzincan Valisi Arslantaş da, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş’ın FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminde devletin ve demokrasinin yanında yer alarak, hem Erzincan'da hem de sorumluluk sahasındaki illerde darbecilere karşı duruş gösterdiğini dile getirerek, bu sayede 16 ilde tek bir kurşun atılmadan tehlikenin bertaraf edildiğine dikkat çekti.

Erzincan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u da makamında ziyaret etti.

Erzincan Belediye Başkanı Başsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları ifade etti:

"Bu ordu bizim, gerçekleşen vahim hadiselerin müsebbipleri kesinlikle Türk Ordusunu temsil edemez. Bu hainlere karşı verilen mücadelede, başta Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Hulusi Akar ve hassaten şehrimizde 3. Ordu Komutanımız Orgeneral İsmail Serdar Savaş ve onların nezdinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin vatanperver mensuplarına, sağlam, cesur, şerefli ve sağduyulu duruşlarından dolayı teşekkür ederiz. Bu millet, iradesine sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edecektir. Kimse milletimizin sabrını ve sınırlarını zorlamasın."

Yorumlar