Orgeneral Çolak, Kayseri'de

- Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak, Vali Düzgün'ü ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Orgeneral Çolak, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Düzgün, 1. Komando Tugayı tarafından gerçekleştirilen "Erciyes-2016 Tabur Görev Müşterek Fiil Hava İndirme Tatbikatı" için Kayseri’ye gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ı, valilik girişinde karşıladı.

Orgeneral Çolak, Kayseri'nin Komando Tugayı ile bütünleşmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, bu bütünleşmeye katkılarından dolayı Kayserililere ve Kayseri Valiliği’ne teşekkür etti.

Düzgün de Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kayseri 1. Komando Tugayı’nın önemine değindi.

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekatı’nda önemli görevler üstlenen 1. Komando Tugayı’nın şimdilerde de Doğu ve Güneydoğu’da kahramanca görev yaptığını, tugayın vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması için son 9 ayda 25 şehit verdiğini anlatan Düzgün, şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Orgeneral Çolak’a ziyaretlerinde 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanı Tümgeneral Mehmet Okkan ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın da eşlik etti.

Orgeneral Çolak, ziyaretinin sonunda, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Yorumlar