Orgeneral Akar "Anadolu Kartalı Tatbikatı"nda

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak ve Nusaybin'deki denetlemelerinin ardından Konya'da gerçekleştirilen "Anadolu Kartalı Tatbikatı"nda incelemelerde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Orgeneral Akar "Anadolu Kartalı Tatbikatı"nda

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Şırnak ve Nusaybin'deki denetlemelerinin ardından Konya'ya geçerek, "Anadolu Kartalı Tatbikatı"nı yerinde inceledi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte, Şırnak ve Nusaybin'deki incelemelerini tamamladı. Akar, daha sonra buradan Konya'ya geçip "Anadolu Kartalı Tatbikatı"nda inceleme ve denetlemeler gerçekleştirdi.

Anadolu Kartalı Tatbikatı'nda yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi alan Akar, tatbikata katılan Türk Hava Kuvvetleri personeli ve yabancı katılımcılarla görüştü.

Orgeneral Akar, Hava Kuvvetleri'nin 105'inci kuruluş yılı olması itibarıyla başta Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal olmak üzere tüm Hava Kuvvetleri personelini de kutladı.


Yorumlar