Ordu'daki miras kavgası

- Ordu'da miras nedeniyle çıkan tartışma sonrası yakını tarafından vurularak öldürülen 5 kişiden 3'ünün cenazesi toprağa verildi - Olayda yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi ise yakınlarının talebiyle defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi

Google Haberlere Abone ol
Ordu'daki miras kavgası

ORDU (AA) - Ordu'da miras nedeniyle çıkan tartışma sonrası yakını tarafından vurularak öldürülen 5 kişiden 3'ünün cenazesi toprağa verilirken 2 kişinin cenazesi ise defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Mustafa Baydemir, eşi Neziye Baydemir ve oğulları Gündoğan Baydemir, Aydoğan Baydemir ve torunu Recep Baydemir'in cenazeleri, yakınlarınca alınarak Altınordu ilçesine bağlı Yaraşlı Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Burada helallik alınmasının ardından 5 kişi için akşam vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından Mustafa Baydemir, eşi Neziye Baydemir ve oğlu Gündoğan Baydemir'in cenazeleri, Nizamettin Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ölenlerden Aydoğan Baydemir ve oğlu Recep Baydemir'in cenazeleri ise yakınlarının talebi üzerine, Ordu Büyükşehir Belediyesine ait nakil aracıyla defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Jandarma ekipleri, cenazede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yakınlarını öldüren ardından da intihar ederek hayatını kaybeden Maksut Arslan Baydemir'in ise yarın toprağa verileceği öğrenildi.

- Olay

Altınordu ilçesi Yaraçlı Mahallesi'nde aralarında arazi tartışması olduğu öğrenilen Maksut Arslan Baydemir, kardeşi Mustafa Baydemir ile tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Maksut Arslan Baydemir, av tüfeğiyle kardeşi Mustafa Baydemir, yengesi Neziye Baydemir ve 3 akrabasını vurmuştu.

Daha sonra aynı tüfekle intihar eden Maksut Arslan Baydemir ile vurduğu 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Yorumlar