Ordu'da gasp iddiası

- Fatsa ilçesinde bir kadın, altın bilezikleri ve parasının bıçaklı şüpheli tarafından gasbedildiği iddiasıyla şikayetçi oldu

Google Haberlere Abone ol
Ordu'da gasp iddiası

ORDU (AA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir kadın, bıçak tehdidiyle altın bilezikleri ve parasının gasbedildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu.

İddiaya göre, Yeşim Yücetepe Şerefiye Mahallesi'ndeki evine girmek üzere olduğu sırada yanına yaklaşan yüzü maskeli ve bıçaklı saldırgan tarafından tehdit edildi. Şüpheli, kadının 4 altın bileziği ve parasını gasbederek kaçtı.

Olayın ardından polise başvuran Yücetepe, AA muhabirine, altınlarını bozdurmak için kuyumcuya gittiğini ancak vazgeçerek evine döndüğü sırada gasba maruz kaldığını söyledi.

Yücetepe, kendisini izleyen yüzü maskeli ve bıçaklı saldırganın bıçak tehdidiyle 10 bin 600 lira değerindeki 4 altın bileziğini gasbettiğini belirterek, "4. kattaki evime çıkmak için binaya girdim ve 2. kata geldiğimde yüzü maskeli ve elinde bıçak olan uzun boylu bir kişi beni tehdit ederek altınlarımı ve paramı istedi. Ben de çok korktum ve 4 bileziğimi ve bir miktar parayı saldırgana verdim. Ondan sonra da evime çıkarak polis ekiplerinden yardım istedim. İnşallah saldırgan ve altınlarım bulunur." diye konuştu.

Polis ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar