Ordu-Giresun Havalimanı'ndan KKTC uçuşları başladı

ORDU (AA) - Avrupa'nın ve Türkiye'nin tamamı deniz üzerine kurulan tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan direkt KKTC uçuşlarına başlandı. Daha önce...

Google Haberlere Abone ol
Ordu-Giresun Havalimanı'ndan KKTC uçuşları başladı

ORDU (AA) - Avrupa'nın ve Türkiye'nin tamamı deniz üzerine kurulan tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'ndan direkt KKTC uçuşlarına başlandı.

Daha önce İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya direkt sefer düzenlenen havalimanından, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne de (KKTC) seferler bugün itibarıyla başladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamı deniz üzerine inşa edilen havalimanında sefer sayısının her geçen ay arttığına işaret etti.

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan son olarak KKTC seferlerinin başladığını belirten Yılmaz, yavru vatana seferlerin çarşamba, cuma ve pazar günleri yapılacağını ifade etti.

Bugün ilk defa gerçekleşen KKTC seferlerinin bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Enver Yılmaz, "Saat 12.10'da havalimanımıza inen uçak 137 yolcuyla geldi. Uçak saat 12.45'de ise Ordu-Giresun Havalimanı'ndan 92 yolcuyla ayrıldı." dedi.

Belediye Başkanı Yılmaz, KKTC seferiyle Ordu-Giresun Havalimanı'ndan günlük 22 seferin yapıldığını da sözlerine ekledi.

Yorumlar